Ajankohtaista

Kasnäs Regatan 2018 tulokset 

löytyvät fb-tapahtumasta https://www.facebook.com/pg/Salon-Pursiseura-ry-287870014723223/events/?ref=page_internal

 

Meripäivät 2018 facebookissa 

https://www.facebook.com/events/646670645700497/?active_tab=discussion

 

"Meripäivien Ääni" Hannu Määttänen tekee paluun 2018 Meripäiville!

Salon Pursiseura täyttää 80 vuotta ja sen kunniaksi Meripäivien Ääni Hannu Määttänen palaa vahvistamaan tapahtumaamme. Hannu hoitaa regatan kuulutukset rautaisella ammattitaidolla ja pitää huolen siitä, että yleisö tietää, mitä missä ja milloin tapahtuu. 

Tervetuloa Meripäiville Kasnäsiin 10.-11.8.2018!

Salon Pursiseura järjestää jälleen koko perheen merellisen tapahtuman elokuun toisena viikonloppuna. Tapahtumalla on pitkät perinteet, yli 30 vuotta se järjestettiin Särkisalon Förbyssä, jonne se kokosi yhteen alueemme veneilijät, mökkeilijät ja muut merellisestä elämästä kiinnostuneet. Tapahtumasta on vuosikymmenten aikana kasvanut koko perheen liikkeelle laittava viikonloppu. Olemme syvästi kiitollisia Förby-yhtiöille vuosikymmenten hienosta yhteistyöstä.

Veneilyn painopiste on vuosien saatossa siirtynyt ulommas saaristoon, joten Salon Pursiseura on tuonut tapahtuman lähemmäs veneilijöitä ja muita saaristossa aikaansa viettäviä ihmisiä. Nyt Meripäivät järjestetään Kemiönsaaren Kasnäsissä.

Kasnäsin sijainti sisä- ja ulkosaariston rajalla on loistava. Kulkuyhteydet sekä veneellä että autolla ovat hyvät, Kasnäsiin on helppo tulla. 

Talkoovoimin toteutettava Meripäivät on Salon Pursiseuran suurin vuosittainen ponnistus. Mukana on vaihtelevasti myös muita alueemme yrityksiä ja yhdistyksiä, jotka jakavat kiinnostuksen mereen ja saaristoon.

Tule ja koe Meripäivien tunnelma!