Meripäivillä

Kasnäs Regatta

Regatta on perinteinen ja tärkeä osa tapahtumaamme, se tuo paikalle suuren määrän veneitä ja venekansaa. Kasnäs Regatta on mukana Turun LYS-rankingissa, joten kisaveneitä odotetaan saapuvaksi koko Turun saariston alueelta keräämään ranking-pisteitä. Ratavaihtoehtoja on useampia, ja kisarata valitaan tuuliolosuhteiden mukaan.

Regattaan toivotaan mukaan myös ei-niin-kilpailuhenkisiä venekuntia, lähde siis mukavalle päiväpurjehdukselle vaikka oman perheen voimin. Tänä vuonna kilpaillaan myös Salon mestaruudesta, josta voivat kisata jonkun salolaisen veneily-yhdistyksen lipun alla seilaavat veneet. Myös kipparin on kuuluttava salolaiseen seuraan.

Kilpailu purjehditaan ns. takaa-ajolähdöin, jolloin veneiden sijoituksen toisiinsa nähden näkee koko ajan. Pienimmät veneet lähtevät ensin ja suurimman mittaluvun veneet viimeisinä. Ensimmäisenä maaliin tullut vene voittaa oman luokkansa lisäksi koko kilpailun. Jumboksi jäänyt venekuntakin palkitaan skumppapullolla! Regatan jälkipelit aloitetaan jo ennen palkintojenjakoa kisamiehistöjen privaattisaunalla, josta siirrytään jatkamaan After Seiluuta ravintolan herkkupöydän ääreen.

Salon Pursiseuran infoteltta - tutustu veneilyyn lähemmin!

SP:n omassa infoteltassa myydään SP-tuotteita ja Ylläripalloja sekä jaetaan tietoa veneilystä sekä Pursiseuran jäsenyydestä. Veneilystä kiinnostuneiden on mahdollista tutustua veneisiin myös sisäpuolelta, ja mahdollisuuksien mukaan järjestetään myös tutustumisretki seuramme saaritukikohtaan Hundholmeniin. Meripäivillä voit myös liittyä jäseneksi normaalia edullisemmin: liittymismaksu -30 % (voimassa vain paikan päällä).

Meripäivien Tori

Meripäivät tarjoaa elämyksiä myös muille kuin veneistä kiinnostuneille. Meripäivien torin tarjonnan laadusta pyritään pitämään kiinni, ja odotamme paikalle runsaasti mm. erilaisia käsityötaitojen edustajia. Meripäivillä on myös kuulutus, joten kauppiaat voivat mainostaa tarjontaansa ja yleisö pysyy ajan tasalla siitä, mitä missäkin tapahtuu. Toribuffetista saa makkaraa, kahvia ja voileipiä.

Epäluontopolku

Kaikki tietävät, mikä on luontopolku. Mutta oletko koskaan käynyt epäluontopolulla? Nyt se on mahdollista. Meripäivien Epäluontopolulla viihtyy koko perhe, ja tarkkasilmäisin joukkue löytää reitiltä eniten luontoon kuulumattomia esineitä. Paras joukkue palkitaan, ja kaikki radan kiertäneet saavat ilmaisen jätskin!

Kasnäsin palvelut

Kylpylä, hotelli, ravintola, minigolf, uimaranta, caravan-alue... Voiko paremmin enää viihtyä! Kaikki Kasnäsin palvelut ovat Meripäivä-vieraiden käytössä koko viikonlopun ajan. Karavaanareille Meripäivien aikana yöpyminen 29,-/yö.

After Seiluut Kasnäs Paviljongissa

Merihenkisen päivän päätteeksi kokoonnumme Kasnäsin ravintolaan nauttimaan yhteisen illallisen saaristolaispöydästä vain 17,-/hlö. Illan aikana jaamme Kasnäs Regatan palkinnot ja viihdymme elävän musiikin tahdeissa. Luvassa on jälleen vauhdikasta jammailua tanssilattialla! Bändinä tällä kertaa Roope Pelo & The Fearless.

Ravintolan palvelut ovat luonnollisesti Meripäivien ajan kaikkien ulottuvilla. Suojaisalla terassilla nautit pizzat, hampurilaiset ja muut listan herkut virvoikkeiden kera!