Ajankohtaista

SP:n 80-vuotishistoriikki nyt myynnissä

Hannu Brusilan toimittama kirja sisältää kiinnostavia henkilötarinoita ja muistoja herättäviä valokuvia seuran historian varrelta.

Lue lisää...

Salon Pursiseura täyttää 80 vuotta, ja juhlimme yhdessä 27.10.2018
Salon VPK:n talolla.

Lue lisää...

Meripäivät 2018 Facebookissa

https://www.facebook.com/events/646670645700497/?active_tab=discussion

 

MOB-infopäivä 26.5.2018

Tapahtumakalenteriin tuli lisäys: lauantaina 26.5. pidetään Huntissa MOB-infopäivä, eli aiheena mies yli laidan & hypotermia.

Lue lisää...

Sääntömääräinen kevätkokous tiistaina 27.3.2018 klo 19

Tervetuloa Salon Pursiseuran kevätkokoukseen kahvila Kultaiseen Tuoksuun, Inkerinkatu 22, 24100 Salo. Esillä sääntömääräisten asioiden lisäksi sääntömuutos koskien kutsutapaa yhdistyksen kokouksiin sekä ainaisjäsenyyden lakkauttamista. Syyskokous hyväksyi sääntömuutokset. Muutos astuu voimaan, mikäli myös kevätkokous hyväksyy esityksen.
Kahvitarjoilu!

Halsinnokka - nyt myynnissä

Salon Pursiseuran ensimmäinen oma satama Halsinnokka sijaitsee Särkisalon itäpuolella Iso-Marjasaari -nimisessä saaressa.  Halsinnokassa on n. 30 m2 hirsimökki, jossa on tupa, pukuhuone ja sauna. Saaressa on myös porakaivo. Iso-Marjasaari on sananmukaisesti iso, ja metsäisestä saaresta löytyvät hyvät sieni- ja marjamaastot. Kalastusvesiäkin on jonkin verran. Puustoa on sen verran, että saaripaikka on ollut omavarainen saunapuiden suhteen.

Kun Halsinnokka aikoinaan hankittiin, veneitä säilytettiin pääosin Salossa, josta matkaa ulommas on melkoisesti. Halsinnokkaan ehtii kuitenkin viikonloppua viettämään, vaikka venettä säilyttäisikin esim. Salossa tai Mathildedalissa. Ja Särkisalon kyläsatamasta on vain kivenheitto Halsinnokkaan. Paikalla onkin oma vakiintunut käyttäjäkuntansa. Halsinnokan loppukesän tapahtuma on Puutalkoiden nimellä kulkeva tapahtuma, jolloin puutöitäkin tehdään. 

Muistutamme saaritukikohdissa vierailevia: kaikki liikenne saaritukikohtiin suoritetaan aina omalla vastuulla ja virallisia merikortteja noudattaen.

Tämä upea niemenkärki, jonka pinta-ala on 2,1 ha, on nyt myytävänä. Lisätietoja: https://www.etuovi.com/kohde/9936130?sc=A1395L&pos=1

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura