Ajankohtaista

SP:n 80-vuotishistoriikki nyt myynnissä

Hannu Brusilan toimittama kirja sisältää kiinnostavia henkilötarinoita ja muistoja herättäviä valokuvia seuran historian varrelta.

Lue lisää...

Salon Pursiseura täyttää 80 vuotta, ja juhlimme yhdessä 27.10.2018
Salon VPK:n talolla.

Lue lisää...

Meripäivät 2018 Facebookissa

https://www.facebook.com/events/646670645700497/?active_tab=discussion

 

MOB-infopäivä 26.5.2018

Tapahtumakalenteriin tuli lisäys: lauantaina 26.5. pidetään Huntissa MOB-infopäivä, eli aiheena mies yli laidan & hypotermia.

Lue lisää...

Sääntömääräinen kevätkokous tiistaina 27.3.2018 klo 19

Tervetuloa Salon Pursiseuran kevätkokoukseen kahvila Kultaiseen Tuoksuun, Inkerinkatu 22, 24100 Salo. Esillä sääntömääräisten asioiden lisäksi sääntömuutos koskien kutsutapaa yhdistyksen kokouksiin sekä ainaisjäsenyyden lakkauttamista. Syyskokous hyväksyi sääntömuutokset. Muutos astuu voimaan, mikäli myös kevätkokous hyväksyy esityksen.
Kahvitarjoilu!

Utterholmen - Kattisaari

Bolaxin pohjoispuolella, Långholmenin ja Gloholmenin välissä sijaitsee Utterholmenin saari. Lännenpuoleinen lahti on Nauti-Cat Club ry:n entinen satama, joten historiaa kunnioittaen paikka sai nopeasti lempinimen Kattisaari. Olihan se alun perin "merikissojen" tukikohta.

Tontilla on mökki, jossa on sauna pesuhuoneineen, takkahuone ja katettu terassi, jonka suojissa mahtuu iltaa istumaan isolla porukalla. Lisäksi löytyy kaksi puuseetä ja pieni varasto sekä porakaivo. Saaressa on tilaa liikkua ja mukava kävelylenkki syntyykin kiipeämällä saaren korkeimmalle paikalle lipputangon juurelle ihailemaan auringonlaskuja ja -nousuja.

Niemenkärjen ympäri kiertävässä laiturissa on tilaa 10-15 veneelle ja rannoilla lisää saman verran. Länsilahteen on helppo saapua pikkusaaren oikeaa reunaa myötäillen. Idänpuoleiseen lahteen pääsee kivien välistä puikkelehtien kesällä 2015 valmistuneeseen ponttonilaituriin. Ajo-ohjeet itälahteen kannattaa pyytää isännältä.

Kattisaaren kesän päätapahtuma on Muinaistulien yötä juhlistava Silakkaala.

Muistutamme saaritukikohdissa vierailevia: kaikki liikenne saaritukikohtiin suoritetaan aina omalla vastuulla ja virallisia merikortteja noudattaen.

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura